31 Ağustos 2013 Cumartesi

BAFRA CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA




BAFRA CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bölge milletvekili Hemşerimiz Ahmet Yeni ve Sporu seven Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in koordineli çalışmaları ile Bafra sporda önemli yatırımlar kazanıyor. İlk önce şehir stadı yanındaki alanda Futbol kompleksi yapıldı.
BAFRA HÜSEYİN KURUMAHMUTOĞLU GENÇLİK MERKEZİ TAMAMLANIYOR

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Türkiye’nin olduğu Kadar Samsun’umuz ve Bafra’mız içinde büyük bir şans olduğunu görüyoruz.  Futbol kompleksinden sonra İlçemiz Bakan Kılıç ile önemli gençlik ve spor yatırımlarına kavuşuyor. Bunlardan biri de Gençlik Merkezidir. Alparslan Türkeş Parkının yanında ki alanda inşaatı devam eden tesis kısa bir süre sonra hizmete girecektir.  Bafra Belediyesi Gençlik merkezimizin ilçemize kazandırılmasına yer tahsisi yaparak önemli bir katkı yaptı.
Gençlik merkezinin binası, yeşil alanları, çevre düzenlemeleri ve kültürel donatılarıyla önemli bir cazibe merkezi olacaktır. Gençlerimizin vakitlerini daha güzel geçireceği, enerjilerini sağlıklı kullanacakları, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak olacağı, Kültür ve sanat faaliyetlerinin yaşandığı ve yaşatıldığı bir yer olarak Bafra’mızın tarihinde yerini alacaktır.
KAPALI SPOR SALONU İNŞAATI BİTME AŞAMASINA GELDİ
Bafra Belediyesi önce 36.500 metrekare alanı spor alanı olarak ilan etti. Bu alana Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından pek çok tesisin yapılması gündeme getirilince, Bakan Kılıç’ın istekleri doğrultusunda Sebze hali arkasında bulunan bu alanı Başkan Şahin 143.000 metrekareye çıkardı.  Bu alanda Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç’ın katılımlarıyla 11 salonlu Kapalı spor salonunun temeli atıldı. Temeli atılan 2.000 Kişilik kapalı spor salonu inşaatı bütün hızıyla devam ediyor. Spor salonu bitme aşamasına geldi.
YENİ ŞEHİR STADI VE YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun AK Parti Milletvekili Sayın Çağatay Kılıç Beyinde katıldığı Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinin temel atma töreninde İlçemize Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu ve 7.500 Kişilik modern bir stat yapılacağının müjdesini verdi.
143.000 metrekarelik bu alan, kapalı spor salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu, modern stat, otoparkları, alt yapı tesisleri ve çevre düzenlemeleri ile Bafra’mızın en güzel yerlerinden biri olacak ve ilçemizi sporda cazibe merkezi haline getirecek. Binlerce gençimiz ve insanımız bu tesislerden yararlanacak.

Futbol Bafra ailesi olarak Bafra’mızı Sporda Cazibe merkezi haline getirme çalışma ve yatırımlarına hiç ara vermeyen, her konuda öncü olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, ilçemizde ki her problemin çözümünde yer alan bize ve ilçemize destek veren Başta Samsun Milletvekilimiz ve hemşehrimiz Sayın Ahmet Yeni ve bölge milletvekillerimize teşekkür ederiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder